Op weg naar een modelgemeente.

 

GiB staat voor Gemeente in Beweging, maar ook voor Grobbendonk & Bouwel.

 

 

Nieuw, onafhankelijk en lokaal

 

Met GiB starten wij een gloednieuw, lokaal, onafhankelijk politiek project over partijen heen. Het is een open project, gebaseerd op de noden van onze gemeente en de wensen van onze inwoners. Wij willen mensen verbinden. GiB staat open voor elke burger die Grobbendonk en Bouwel vooruit wil zien gaan, die beweging wil in onze gemeente, onafhankelijk van nationale partijpolitiek.

 

Verbinden

 

Een goed idee is een goed idee, of dit nu groen, rood, blauw, geel of violet is. GiB kan, als onafhankelijke partij, steeds voor het beste resultaat gaan. Grobbendonk & Bouwel als gemeente heeft eigen, specifieke, problemen die door fris “out of the box” -denken kunnen aangepakt worden. GiB is vastbesloten hier met volle overtuiging voor te gaan. Grobbendonk en Bouwel verdienen dit.

 

Ervaring en vernieuwing

 

GiB wil graag een gezonde mix van vernieuwing en ervaring combineren voor een degelijk en dynamisch programma en –als de kiezer het wil- ook voor het beleid. Nieuwe ideeën van ongebonden mensen kunnen perfect hand in hand gaan met bestuurservaring.

Programma via enquête

 

Grobbendonk en Bouwel vormen samen een mooie gemeente waar GiB trots op is. Wij zien de vele troeven, maar evengoed heel wat uitdagingen waar de huidige coalitie geen antwoorden op heeft. De duidelijkste tekenen aan de wand zijn het totale gebrek aan investeringen en de stuurloosheid van het OCMW. GiB heeft goede ideeën over mogelijke oplossingen maar vooraleer ze uit te werken, willen we eerst graag aftoetsen hoe de burger er zelf over denkt.

 

Wij willen volgend jaar met een programma naar de kiezer trekken, op basis van de wensen van de burger. En hoe kan dat beter dan de pen in de hand van de kiezer te leggen. Hier wordt in de loop van de volgende maanden aan gewerkt via een enquête. De kartrekkers van GiB zullen van wijk tot wijk gaan om de gebuste vragenlijsten op te halen en zo de werkelijke wensen uit de monden van de burgers zelf te horen.

 

Onze visie

© GiB - Grobbendonk & Bouwel, 2018 ~ privacy policy